Sejerborg Sommerlejr

Sejerborg Sommerlejr

Det er lige så mange deltagere som i 2020, hvor antallet var rekordhøjt. Spejdercentret har mange gode faciliteter, som vi flittigt bruger på vores sommerlejre til aktiviteter. Aktiviteterne strækker sig over alt lige fra madlavning til håndværk, gøgl og fysisk krævende aktiviteter som hike, klatrevæg og søslag.

  • Invitation til Sommerlejr 2021 er klar og tilmelding er åben på DJu-portalen.
  • Bilag indsættes fra side 2 og frem på refusionsblanketten i en læsbar størrelse.
  • Se årets folder og program under tilmelding.

Ngen meldte sig desværre til at afholde sommerlejr næste år, og dette års arrangører genopstiller ikke. Det og OZ7IS og undertegnede havde vores første 122 GHz FM duplex QSO, på en afstand af omkring 150 meter. OZ1FKU, Ole holdt et lille foredrag /demo om QRP og hjemmelavede afstemningsled til god inspiration for tilhørerne. Ryste-sammen aftener og almindelig grill-hygge stemning. Kendere af RC-sommerlejre véd, at der er mange traditioner som hører til en rigtig sommerlejr.

Tilmelding

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er.

  • Hvis dit barn med fysisk eller psykisk handicap har fået afslag på ophold betalt af hjemkommunen.
  • Han havde venner der – ikke mindst D., som var hans værelseskammerat.
  • Et badeland er absolut ingen hindring for afholdelse af sommerlejr.
  • Vi har heldigvis god tid, så vi kan tage tid til pauser undervejs.
  • Hvis vejret tillader det, skal vi til stranden, og den sidste aften holder vi afslutningsfest i vores diskotek.

Året rundt afholdes der forskellige lejre, udlejninger og aktiviteter på bedste spejder maner. På Assenbæk holder vi hvert år 3 sommerlejre, de ligger typisk i uge 27 + 28 + 31. På vores sommerlejre har vi gang i alle vores aktiviteter og det er virkelig årets højdepunkt. Vi kan nemlig bedst lide at have vores marker fyldt med glade spejdere. Alle de færdigheder spejderne tilegner sig på møderne kommer i den grad i brug, når begrebet ”learning by doing” udfolder sig imellem de solvarmede telte på en sommerlejr.

Du Har Naturligvis Altid 30 Dages Fuld Returret På Dit Køb

Alle vores aktiviteter er selvfølgelig bemandede af Drejere, der står for instruktion og stemning. Vi sørger altid for at udvikle vores aktiviteter og at byde på nogle nyskabelser. Herefter tager deltagerne afsked med forældrene og efter et kort info møde går lejren i gang. For første gang i mange år, deltog også Beat HB9ATU / OZ9ATU igen på sommerlejren med sin datter Natalie.

Nordisk Sommerlejr

Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmetode du benytter. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Når du vælger at betale med kreditkort, trækker vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Judo Danmarks Sommerlejr 2020 Gennemføres!

Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg. Og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed. Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

Overraskende behageligt når man egentlig er vandt til gode hoteller, for nu at sige det ligeud. Jeg kan sagtens bo på DanHostel en anden gang, god seng, flot standard, pænt og – ikke mindst – rigtig søde og venlige personale. Vi skal også besøge Frederiksborg Slot, København med kanalrundfart, shoppe og besøge Tivoli. Hvis vejret tillader det, skal vi til stranden, og den sidste aften holder vi afslutningsfest i vores diskotek.

Next Post

Previous Post

© 2024