Overnatning På Fanø

Overnatning På Fanø

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas og vores forskellige overnatningsmuligheder ovenfor. Campingområdet byder selvfølgelig på alle nødvendige sanitetsfaciliteter, og modsat festivalpladsen er det tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet. Desuden er der mulighed for køb af mad og drikke på campingpladsen. Få den fulde Heartland-oplevelse og overnat midt i Danmarks smukkeste omgivelser kun 200 meter fra festivalpladsen og Egeskov Slot.

  • Camp Sjov For Børn er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du har dit eget telt med og hvor dine naboer altid er familier.
  • Udover Highviews faciliteter, er der eget spisetelt ved Coffee Lodgen, hvor man kan vælge at få aftensmaden serveret.
  • Vi tilbyder gratis Wi-Fi til alle vores gæster i campingvogn, telt, eller udlejningsenheder.
  • Et godt ophold starter allerede inden, du kommer frem til vores hotel.
  • Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

Du er tæt på Rudkøbing By, strand – og så kan du nyde, at campen er placeret i flotte, grønne omgivelser. Vi har et kæmpe område til telte, hvor du også kan parkere din bil eller cykel ved siden af teltet. Vi har mange gode el-pladser til både campingvogne og autocampere, både sol- og skyggepladser, så vi finder helt sikkert en plads du kan lide.

Sov I Hyttei Camel Camp

Løbende vil flere overnatningsmuligheder blive tilføjet. Er en gammel, hyggelig, stråtækt Fanøgård centralt beliggende i Nordby. Gården er fra 1830 og er løbende restaureret siden da, uden at have mistet sin charme og tilknytning til svundne tider. Villa Quisisana er en flot, renoveret strandvilla indrettet med to ferielejligheder.

  • Overnatning kun DKK 4.000,- Efterfølgende overnatninger kun DKK 2.500,- pr.
  • Hvis du gerne vil have græs mellem tæerne, så se nærmere på de forskellige overnatningsmuligheder på campingpladsen.
  • Her kan du nyde at vågne i en rigtig seng men stadig være tæt på fuglefløjt og dyreliv.
  • Campingpladsen er blandt Danmarks største og med flest børnevenlige aktiviteter.

Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet. Læs mere om hvilke forholdsregler der er indført på campingpladsen, i forbindelse med Covid-19. Pladsen rummer en hytteby bestående af 26 fuldtudstyrede hytter alle med toilet og bad – med plads til op til 6 personer. Cirka 6 km fra Ditlevsdal ligger Frederik VI’s Hotel, hvor der er mulighed for overnatning på deres fine værelser.

Fiskeri Hos Withens Camp

Der er en dejlig swimmingpool og 75 gode værelser. Der ses ofte dyreflokke fra lodgens have og Lobo Lodge er på alle måder anbefalelsesværdigt. Velkommen til rigtig god kvalitet oprgraderet savanne og safarioplevelse uden det er klassisk hotelluksus – og så endda til meget stærke priser.

Masser Af Plads

Overnatning i dejlig natur og frisk luft har været vores varemærke siden 1962. At sove i naturen men samtidig være tæt på byer som både Køge og København. De fleste gæster ankommer onsdag og torsdag i uge 24 og rejser hjem igen lørdag og søndag. Dog er der mange, der er interesserede i at ankomme før eller tage hjem senere.

Lejligheder, Private Værelser

Ved senere aflysning faktureres 50 % af prisen. Ved afbestilling senere end 3 dage før jeres ophold har Ree Park Safari ret til at kræve fuld betaling. Oplev Ree Park Safari efter lukketid med en overnatning i de nye hytter i Camel Camp.

Der må dog ikke forventes luksus – kun oplevelsesmæssig luksus, eller rettere Afrika-safari når det måske er allerbedst. Bag teltet er der en badeafdeling med et lille apsis til bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda med et par havestole. Maden serveres i et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel.

Next Post

Previous Post

© 2024