De app maakt het mogelijk om je favoriete muziek op je profiel te delen

De app maakt het mogelijk om je favoriete muziek op je profiel te delen

Je kunt vanuit je Spotify-account muziek toevoegen via de + knop of je Spotify-account koppelen aan je happn-account via de inlogknop. Op deze manier was het mogelijk om automatisch een playlist van je favoriete 25 nummers te delen. Spotify maakt en bewerkt deze playlist op basis van je luistergewoonten. Je kunt de verbinding tussen happn en je Spotify-account op elk second verbreken.

Met happn try het ook mogelijk om je Instagram-account te verbinden. De toevoeging van deze koppeling zorgt ervoor dat er steeds nieuwe foto’s op je profiel worden getoond, afkomstig van je Instagram-account. Je Instagram-foto’s worden automatisch bijgewerkt en geven je profiel wat additional kleur.

Profielcertificatie

Zie je een blauw vinkje bij een profiel? Het betekent dat het profiel van diegene was gecertificeerd. Alle gebruikers van de application kunnen gratis een aanvraag voor profielcertificatie doen. De app vraagt om je hoofd te bewegen terwijl je in de camera kijkt. Nadat je dit hebt gedaan, vergelijkt de app de biometrische gegevens van de video met de foto’s die zijn gepubliceerd in je profiel. Als dit overeenkomt, krijgt je profiel een blauwe certificatiebadge.

Permit op: mocht je je foto’s aanpassen, dan was het mogelijk dat de badge wordt verwijderd. Je moet dan opnieuw de verificatie van je profiel doorlopen om de badge te ontvangen.

Voorkeuren instellen

Voordat je meteen op zoek gaat naar geschikte kandidaten voor een eerste date, was het verstandig om eerst je voorkeuren in te stellen. In de app kun je je eisen doorgeven zodat alleen de singles getoond worden perish daaraan voldoen. Geen rokers? Niet jonger dan 25 jaar? Of je eigen locatie toch niet delen? Je kunt het allemaal instellen in de application.

  • Wie je wilt vinden a€“ mannen of vrouwen.
  • Leeftijd a€“ 18 t/m 70 jaar.
  • Jezelf onzichtbaar maken.
  • Bepalen hoeveel je blootgeeft a€“ leeftijd, a€?Online’-status en afstand verbergen.
  • Je locatie delen.
  • Je eigen zoekvoorkeuren instellen a€“ alleen voor Premium-leden.

Matchen

Alle leden van happn die bij je in de buurt zijn (geweest) worden op de startpagina getoond. Je ziet de leeftijd van deze singles, de geschatte afstand, hun foto’s en meer. Aan jou de taak om deze profielen te beoordelen. Tik op het rode hartje om een Like te geven a€“ het teken dat diegene je aandacht geeft getrokken. Een Like was anoniem: de ander komt het alleen te weten als diegene jou ook een Like geeft. Tik op de X als je geen interesse hebt.

Bij happn swipe je dus niet naar backlinks en rechts, maar geef je je beoordeling home aan de hand van een tik op het scherm. Ofwel op het hartje of op de a€?X’. Wanneer twee leden elkaar een Like geven, volgt de Crush: je kunt vervolgens berichten naar elkaar versturen.

FlashNote

Met een FlashNote laat je ook zien dat je iemand leuk vindt, maar dan came across iets meer aandacht. In tegenstelling tot de anonieme Like ontvangt de ander wel een melding van een FlashNote. Dit is de beste manier om op te vallen, maar wel een betaalde function. Met de FlashNote stuur je een melding voordat je een Crush hebt, zodat de ander weet dat je interesse hebt a€“ wat dus niet escort Chandler AZ het geval is bij een normale want. Nieuwe leden krijgen meestal een aantal FlashNotes gratis om te proberen.

Wanneer iemand je een FlashNote stuurt, dan verschijnt het in je a€?Meldingen’. Als je op FlashNote wilt ingaan, tik je op de melding om naar het profiel van de persoon te gaan. Like het profiel om een Crush te hebben, tik op de a€?X’ als je het profiel liever niet meer tegenkomt.

Next Post

Previous Post

© 2024